Klassieker | Dirty Dancing

BEKIJK DE KLASSIEKER DIRTY DANCING BIJ ONS IN DE BIOSCOOP

Met het naderende einde van de zomer stijgt de temperatuur in de bioscopen nog een laatste keer met de vertoning van de klassieker Dirty Dancing! Op vrijdag 14 september (de sterfdag van Patrick Swayze) en donderdag 20 september wordt de jaren '80 hit op het witte doek vertoond. Voor velen dé laatste kans om opnieuw in de bioscoop weg te zwijmelen of de film voor de eerste keer te beleven. De romantische dansfilm Dirty Dancing veroverde in 1987 wereldwijd alle harten. Het verhaal is tijdloos, en kan zich nu nog steeds scharen onder de beste dansfilms aller tijden.

Tickets bedragen € 9,50 per persoon (inclusief een welkomstdrankje).

Dirty Dancing wordt vrijdag 14 september en donderdag 20 september vertoond. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de film begint aansluitend om 20.30 uur.
De film wordt ook vertoond tijdens onze High Tea & Movie op zondag 23 september, klik hier voor meer informatie.

Dirty Dancing dinerarrangement
Voorafgaand aan de klassieker Dirty Dancing bieden wij ook een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In plaats van het welkomstdrankje die bij binnenkomst wordt aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement een heerlijk tweegangendiner dat speciaal voor deze avond is samengesteld. In de pauze ontvang je een tweede drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan om uiterlijk 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een tweegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor Dirty Dancing op vrijdag 14 september of donderdag 20 september en een drankje in de pauze. Het menu bestaat uit:

• Hoofdgerecht: Dirty baconburger of groenteburger met krulfrieten en watermeloensalade
• Nagerecht: Dirty Dancing ijscoupe met vanille en chocolade-ijs, slagroom en caramelsaus of profiteroles met slagroom en caramelsaus

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 23,95 per persoon (inclusief een tweegangendiner met een drankje, een filmticket voor de klassieker Dirty Dancing op vrijdag 14 september of donderdag 20 september en een drankje in de pauze).

Let op
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Om te reserveren voor het dinerarrangement neem je telefonisch contact met ons op via 0512 543 806. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Dinerarrangementen worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.

Bezig met laden