Concert | Elvis '68 Comeback Special

BEKIJK ELVIS PRESLEY'S ICONISCHE COMEBACK SPECIAL BIJ ONS IN DE BIOSCOOP

Voor de viering van de 50ste verjaardag van Elvis Presley's iconische '68 Comeback Special' worden zijn grootste hits deze zomer wereldwijd op het witte doek vertoond. Deze unieke voorstelling is woensdag 22 augustus te zien in De Bios Drachten. Deze verjaardagseditie bevat niet alleen de legendarische tv-special, maar ook een exclusieve blik op de making-of met deskundige uitleg over het geluid en commentaar van producer Steve Binder. Bekijk de iconische tv-special die op 3 december 1968 uitgezonden werd, met zanger Elvis Presley in een glansrol. Het was meteen Elvis Presley's comeback als live performer en zorgde voor een doorstart van zijn zangcarrière. De uitzending laat Presley's baanbrekende 'unplugged'stijl met een exclusieve akoestieke set zien. De soundtrack album kwam binnen in de top 10 na de uitzending.

Tickets bedragen € 15,00 per persoon (inclusief een welkomstdrankje en hapjes).

Elvis - '68 Comeback Special wordt woensdag 22 augustus eenmalig vertoond. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de film begint aansluitend om 20.30 uur.

Elvis dinerarrangement
Voorafgaand aan de Elvis vertoning bieden wij ook een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement een heerlijk tweegangendiner dat speciaal voor deze avond is samengesteld. In de pauze neem je weer plaats bij ons in de foyer en geniet je van een borrelhapje. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het Elvis dinerarrangement raden wij je aan om uiterlijk 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een tweegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de Elvis '68 Comeback Special op woensdag 22 augustus en een borrelhapje in de pauze inclusief een drankje. Het menu bestaat uit:

• Hoofdgerecht: ribs & wings of american hotdog met wedges
• Nagerecht: cheesecake met vanille-ijs of ijscoupe

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een tweegangendiner met een drankje, een filmticket voor de voorstelling van Elvis en een borrelhapje met een drankje).

Let op
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. De voorstelling bevat Nederlandse ondertiteling. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het concert ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.

Online aankopen
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor reguliere concert ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.

Bezig met laden