Filmclub

PROGRAMMA VOOR DE ECHTE FILMLIEFHEBBER

Voor de echte filmliefhebber is er een speciaal filmprogramma ontwikkeld onder de noemer van de Filmclub. Elke drie maanden wordt er een nieuw programma samengesteld dat bestaat uit zes of zeven prachtige en ontroerende kwaliteitsfilms. Een film uit het filmclubprogramma wordt twee weken lang op vaste momenten vertoond. In de eerste week is de film op maandagavond om 20.00 uur en dinsdagmiddag om 13.30 uur te zien. In de tweede, en de laatste, vertoningsweek wordt de film op woensdagavond om 20.00 uur en donderdagmiddag om 13.30 uur vertoond.

Lid worden?
Filmclubleden ontvangen bij het aanmelden een ledenpas. Op vertoon van de pas ontvang je € 1,00 korting op het ticket en bestel je voor slechts € 1,00 een kopje koffie of thee. 

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@biosdrachten.nl onder vermelding van 'lidmaatschap Filmclub'. Je ontvangt bericht wanneer de pas voor je klaar ligt. Nieuwe passen kunnen op een gewenst moment binnen openingstijden worden opgehaald.

Nieuwsbrief 
Wil je op de hoogte blijven van het filmclubprogramma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan elke twee weken informatie over de eerstvolgende film die op het programma staat. Wanneer je, je inschrijft voor de filmclubnieuwsbrief word je ook geattendeerd op andere kwaliteitsfilms die binnen het reguliere programma worden vertoond. Ga naar onze homepage (kopje 'op de hoogte blijven') om je hiervoor te abonneren. Je vinkt hier de Filmclub aan en je dient akkoord te gaan met onze Privacystatement. 

Programma Seizoen september tot en met december 
The Biggest Little Farm Vanaf maandag 2 september te zien
A Rainy Day In New York   Vanaf maandag 16 september te zien
Ballon Vanaf maandag 30 september te zien
Richard Says Goodbye Vanaf maandag 14 oktober te zien
La Promesse De L'Aube Vanaf maandag 4 november te zien
Sonja: The White Swan Vanaf maandag 18 november te zien
The Peanut Butter Falcon    Vanaf maandag 2 december te zienBezig met laden