Filmclub

PROGRAMMA VOOR DE ECHTE FILMLIEFHEBBER

Voor de echte filmliefhebber en de actieve 50-plusser is er een speciaal filmprogramma ontwikkeld onder de noemer van de Filmclub. Elke drie maanden wordt er een nieuw programma samengesteld dat bestaat uit zes prachtige en ontroerende kwaliteitsfilms. Een film uit het Filmclubprogramma wordt twee weken lang vertoond op vaste momenten. In de eerste week is de film op maandagavond om 20.00 uur en dinsdagmiddag om 13.30 uur te zien. In de tweede en laatste vertoningsweek wordt de film op woensdagavond om 20.00 uur en donderdagmiddag om 13.30 uur vertoond.

Lid worden?
Als Filmclublid ontvang je elke twee weken informatie over de eerstvolgende film die op het programma staat. Ook word je geattendeerd op andere kwaliteitsfilms die binnen het reguliere programma worden vertoond. Filmclubleden ontvangen bij het aanmelden een ledenpas. Op vertoon van de pas ontvang je € 1,- korting op het ticket en bestel je voor slechts € 1,- een kopje koffie of thee.

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@biosdrachten.nl onder vermelding van lidmaatschap Filmclub. Je ontvangt bericht wanneer de pas voor je klaar ligt. Nieuwe passen kunnen een gewenst moment binnen openingstijden worden.

Komend seizoen te zien  
Lady Bird vanaf maandag 9 juli te zien

Bezig met laden