Filmclub

PROGRAMMA VOOR DE ECHTE FILMLIEFHEBBER

Voor de echte filmliefhebber is er een speciaal filmprogramma ontwikkeld onder de noemer van de Filmclub. Elke drie maanden wordt er een nieuw programma samengesteld dat bestaat uit zes of zeven prachtige en ontroerende kwaliteitsfilms. Een film uit het filmclubprogramma wordt twee weken lang op vaste momenten vertoond. In de eerste week is de film op maandagavond om 20.00 uur en dinsdagmiddag om 13.30 uur te zien. In de tweede, en de laatste, vertoningsweek wordt de film op woensdagavond om 20.00 uur en donderdagmiddag om 13.30 uur vertoond.

Lid worden?
Filmclubleden ontvangen bij het aanmelden een ledenpas. Op vertoon van de pas ontvang je € 1,00 korting op het ticket en bestel je voor slechts € 1,00 een kopje koffie of thee. 

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@biosdrachten.nl onder vermelding van 'lidmaatschap Filmclub'. Je ontvangt bericht wanneer de pas voor je klaar ligt. Nieuwe passen kunnen op een gewenst moment binnen openingstijden worden opgehaald.

Nieuwsbrief 
Wil je op de hoogte blijven van het filmclubprogramma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan elke twee weken informatie over de eerstvolgende film die op het programma staat. Wanneer je, je inschrijft voor de filmclubnieuwsbrief word je ook geattendeerd op andere kwaliteitsfilms die binnen het reguliere programma worden vertoond. Ga naar onze homepage (kopje 'op de hoogte blijven') om je hiervoor te abonneren. Je vinkt hier de Filmclub aan en je dient akkoord te gaan met onze Privacystatement. 

Programma Seizoen mei tot en met juli  
Capharnaüm Vanaf maandag 6 mei te zien
On The Basis Of Sex   Vanaf maandag 20 mei te zien
Grâce À Dieu Vanaf maandag 3 juni te zien
Le Grand Bain Vanaf maandag 17 juni te zien
Red Joan Vanaf maandag 1 juli te zien
A Private War  Vanaf maandag 15 juli te zien
Bezig met laden