Girls Night

DE LEUKSTE FILMS SPECIAAL VOOR MEIDEN

Een Girls Night is een feestelijke avondvoorstelling speciaal voor (jonge) meiden. Bij binnenkomst ontvang je een fris welkomstdrankje en zoete hapjes. Aansluitend bekijk je een echte meidenfilm. Na afloop van de film ontvang je een leuke give away om mee naar huis te nemen.

Tickets bedragen € 10,00 per stuk (inclusief welkomstdrankje, zoete hapjes en give away).

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Girls Night tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

De eerstvolgende Girls Night is vrijdag 21 september met Elvy's Wereld: So Ibiza! De aanvang is vanaf 18.30 uur, het zaalprogramma begint om 19.00 uur en de film begint aansluitend om 19.30 uur. Vanaf 19:00 uur is er een live verbinding met Amsterdam, zodat de officiële première van Elvy's Wereld: So Ibiza! te volgen is op het scherm. Via de live-stream geniet je mee van de aankomst van de cast, interviews en spetterende optredens van een aantal castleden op het podium. De ultieme opwarmer voor de film!

Bezig met laden