Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Girls Night

De leukste films speciaal voor meiden

Een Girls Night is een feestelijke avondvoorstelling speciaal voor (jonge) meiden. Bij binnenkomst ontvang je een fris welkomstdrankje en zoete hapjes. Aansluitend bekijk je een nieuwe meidenfilm. Na afloop van de film ontvang je een leuke give away om mee naar huis te nemen.

Tickets bedragen € 11,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje, zoete hapjes en give away).

De eerstvolgende Girls Night is vrijdag 4 december en zondag 6 december  met Misfit 3 De Finale. De aanvang op vrijdagavond is vanaf 18:30 voor de voorstelling van 19:00 en 19.00 uur voor de voostelling van 19:30. De aanvang op zondagmiddag is vanaf 15:30 voor de voorstelling van 16.00 uur en om 16:00 voo de voostelling van 16:30.

Let op
De activiteiten beginnen een half uur voordat de voorstelling begint. De voorstelling begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Tickets worden  geplaceerd. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

vr 04 dec 19:00  

    

vr 04 dec 19:30  zo 06 dec 16:00  

    

zo 06 dec 16:30  

    

 

Bekijk trailer