High Tea & Movie

GEZELLIGE ZONDAGMIDDAG VOORSTELLING INCLUSIEF HIGH TEA

High Tea & Movie is een gezellige zondagmiddag voorstelling waarbij je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijke High Tea met verschillende soorten thee en diverse zoete en hartige gerechtjes. Aansluitend bekijk je een nieuwe film.  

Let op
De High Tea wordt 1,5 uur voordat de voorstelling begint geserveerd. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. 

Online aankopen
High Tea & Movie tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Tickets bedragen € 17,50 per stuk (inclusief High Tea).

De eerstvolgende High Tea & Movie is zondag 26 augustus met Book Club. De aanvang is vanaf 14.30 uur, de film begint aansluitend om 16.00 uur. Deze editie serveren wij een zomerse High Tea. Naast verschillende soorten thee en koffie, is er ook huisgemaakte limonade en ice tea. 


Bezig met laden