High WIne & Movie

GEZELLIG BORRELEN EN NAAR DE FILM

Een High Wine & Movie is een gezellig avondvoorstelling in combinatie met een heerlijke High Wine. Voorafgaand aan de film ontvang je een glas wijn met bijpassende hapjes. En in de pauze ontvang je een tweede glas wijn. Ook wordt er een non-alcoholisch drankje geschonken.

Tickets bedragen € 15,00 per stuk (inclusief High Wine met hapjes).
NIX18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

De eerstvolgende wijnproeverij is woensdag 18 december met April, May en June. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de film begint aansluitend om 20.30 uur. Deze editie serveren wij winterse borrelhapjes en bekijk je aansluitend de voorpremière van April, May en June.

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. 

Online aankopen
High Wine & Movie tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


Bezig met laden