High Wine & Movie

GEZELLIG BORRELEN EN NAAR DE FILM

High Wine & Movie is een gezellig avondvoorstelling in combinatie met een heerljke wijnproeverij. Je proeft drie verschillende wijnen en bij iedere wijn wordt er een bijpassend gerechtje geserveerd. De wijnen worden geïntroduceerd.

Tickets bedragen € 19,50 per stuk (inclusief wijnproeverij met hapjes).
NIX18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

De eerstvolgende High Wine & Movie is woensdag 13 november met Mi Vida. De aanvang is vanaf 19.45 uur, de wijnproeverij begint om 20.00 uur, de film begint aansluitend om 20.30 uur. Deze editie worden er Spaanse wijnen geschonken en Spaanse gerechtjes geserveerd.

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. 

Online aankopen
High Wine & Movie tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


Bezig met laden