Horror Night

AVOND SPECIAAL VOOR HORROR FANS

De Horror Night is een avond speciaal voor horror fans. Tijdens deze avond bekijk je een bloedstollende horrorfilm en ontvang je bij binnenkomst een griezelig welkomstdrankje en hapjes. Durf jij het aan? Niet geschikt voor angsthazen.

Tickets bedragen € 15,00 per stuk (inclusief welkomstdrankje en hapjes).

De eerstvolgende Horror Night is donderdag 31 oktober met Haunt. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de film begint aansluitend om 20.30 uur. 

Kijkwijzer 16+
Volgens de wet krijgen jongeren onder de 16 jaar geen toegang tot deze film. Bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd. Indien deze ontbreekt zal de toegang worden geweigerd. Door tickets voor deze voorstelling te kopen, geef je aan ouder dan 16 jaar te zijn.

Let op

Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Horror Night tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Bezig met laden