Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Ladies Night

Een gezellig avondje uit met je vriendinnen

Tijdens een Ladies Night worden jij en je vriendinnen in de watten gelegd. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje en in de foyer staan diverse stands van lokale ondernemers op het gebied van mode, gezondheid en (woon)accessoires. Aansluitend wordt de voorpremière van een romantische film vertoond. Na afloop van de film ontvang je een goodie mee naar huis om de avond compleet mee af te sluiten. 

Tickets bedragen € 14,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje en goodie).

De eerstvolgende Ladies Night is woensdag 3 november met Alles Op Tafel. De aanvang is vanaf 18.30 uur, de voorstelling begint aansluitend om 19.30 uur 

wo 03 nov 19:30  

    Bekijk trailer      

Extra voorstelling, wees er snel bij ! op = op

wo 03 nov 20:15  

    

 

Let op
De activiteiten beginnen een uur voordat de voorstelling begint. De voorstelling begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. 

Online aankopen
Tickets worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.