Ladies Night

EEN GEZELLIG AVONDJE UIT MET JE VRIENDINNEN

Tijdens een Ladies Night worden jij en je vriendinnen in de watten gelegd. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje en in de foyer staan diverse stands van lokale ondernemers op het gebied van mode, gezondheid en (woon)accessoires. Aansluitend wordt de voorpremière van een romantische film vertoond. Na afloop van de film ontvang je een goodie mee naar huis om de avond compleet mee af te sluiten. 

Let op
De activiteiten beginnen een uur voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. 

Online aankopen
Ladies Night tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Tickets bedragen € 13,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje en goodie).

De eerstvolgende Ladies Night is woensdag 28 november met All You Need Is Love! De aanvang is vanaf 19.00 uur, de film begint aansluitend om 20.00 uur.

Bezig met laden