Marathon | Avengers Endgame

BEREID JE VOOR OP DE ALLESBESLISSENDE FINALE MET ONZE AVENGERS MARATHON

Marvel fans opgelet! Bereid je voor op de allesbeslissende finale met onze Avengers Marathon! Op zondag 28 april bekijk je eerst Avengers: Infinity War om je geheugen op te frissen, daarna bekijk je het allernieuwste deel Avengers: Endgame.

Tickets bedragen € 19,50 per persoon (inclusief warme maaltijd)

Programma
14.30 uur - aanvang
15.00 uur - start Avengers: Infinity War
18.00 uur - pauze
18.45 uur - start Avengers: Endgame

In de pauze ontvang je een warme maaltijd, bestaande uit: een portie patat met een snack en een glas frisdrank.

Let op
Beide delen worden in de 2D-versie vertoond. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Marathon tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Avengers: Infinity War
Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel's Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Avengers: Endgame
De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Bezig met laden