Concert | Muse Drones World Tour

ERVAAR HET GRENSVERLEGGENDE & AMBITIEUZE CONCERT IN DE BIOSCOOP

Muse, de wereldberoemde, meervoudig award winnende band in hun ambitieuze Drones World Tour 2015-2016, waarin ze wereldwijd in 130 steden speelden. Bekend om grensverleggende concertproducties, speelde de band deze tour "in het rond" vanaf het midden van het stadion, met een podiumdesign en -opstelling die de fans een volle 360 graden audiovisuele ervaring boden. Centraal in het visuele van de tour staan de drones die boven het podium en langs het publiek vliegen, gecombineerd met immense projecties die reageren op de bandleden op het podium. Dit spektakel met LED's en lasers is afgestemd op het gevierde repertoire van de band. Belangrijke opgevoerde nummer tijdens deze tour zijn onder andere "Psycho", "Madness", "Uprising", "Plug in Baby", "Supermassive Black Hole" en "Knights of Cydonia". De voorstelling is gefilmd en opgenomen op meerdere concertavonden en heeft nooit eerder vertoonde special effects. De introductie van dit event geeft een exclusieve blik op de band. De New York Times beschreef de Muse live ervaring als "Een eindeloze opbouw van de ene piek naar de andere". Hier vinden we de band op de toppen van hun kunnen, waar ze een fan ervaring creëren die je moet beleven op het grote witte doek!

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. De voorstelling bevat Engelse ondertiteling.

Online aankopen
Concert tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang.

Tickets  bedragen € 15,00 per stuk (inclusief welkomstdrankje en hapjes).

Muse: Drones World Tour is donderdag 12 juli eenmalig te zien. De aanvang is vanaf 19.30 uur, de film begint aansluitend om 20.00 uur.

Bezig met laden