Elvis: That's The Way It Is

MUZIEKDOCUMENTAIRE OVER HET LEGENDARISCHE OPTREDEN VAN ELVIS PRESLEY IN LAS VEGAS

Warner Bros. Pictures Nederland brengt Elvis: That's The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop! Elvis: That's the Way It Is van regisseur Denis Sanders toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby Digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin ("Greed", "Touch of Evil") is er toen in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van "Suspicious Minds" en de concertregistratie van "Don't Be Cruel". Deze speciale editie van de film is in Nederland alleen uitgebracht op video/DVD en nog niet eerder vertoond op het grote doek.

Tickets bedragen € 12,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje met iets lekkers).

De muziekdocumentaire van Elvis: That's The Way It Is is donderdag 9 januari eenmalig bij ons in de bioscoop te zien. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de voorstelling begint om 20.30 uur.

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Bezig met laden