Première Night

VOOR DE ECHTE FILMFAN

Tijdens de Première Night bekijk je de (voor)première van een nieuwe film. Je wordt feestelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en in de pauze worden er verschillende hapjes geserveerd.

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Première Night tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang.

Kijkwijzer 16 jaar en ouder
Volgens de wet krijgen jongeren onder de 16 jaar geen toegang tot deze film. Bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd. Indien deze ontbreekt zal de toegang worden geweigerd. Door tickets voor deze voorstelling te kopen, geef je aan ouder dan 16 jaar te zijn.

Tickets voor de Première Night bedragen € 12,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje en hapjes).

De eerstvolgende Première Night is woensdag 27 juni met Redbad (16+). De aanvang is vanaf 19.30 uur, de film begint aansluitend om 20.00 uur.

Bezig met laden