Première Night

VOOR DE ECHTE FILMFAN

De Première Night is een avond speciaal voor de echte filmfan. Je bekijkt als allereerste de voorpremière van de nieuwe film. Bij binnenkomst word je feestelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en hapjes. 

Tickets bedragen € 15,- per stuk (inclusief een welkomstdrankje met hapjes).

De eerstvolgende Première Night is maandag 18 november met de speciale publiekspremière van Penoza: The Final Chapter. De aanvang is vanaf 18.30 uur. Vanaf 19.00 uur begint de livestream en geniet je live mee met de officiële Nederlandse première in Pathé Tuschinski. De ultieme opwarmer voor de film. Aansluitend omstreeks 19.30 uur start de film.

Kijkwijzer 16+
Volgens de wet krijgen jongeren onder de 16 jaar geen toegang tot deze film. Bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd. Indien deze ontbreekt zal de toegang worden geweigerd. Door tickets voor deze voorstelling te kopen, geef je aan ouder dan 16 jaar te zijn.

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Aangezien de streaming vanaf de rode loper live wordt vertoond kan de kwaliteit van het beeld en geluid afwijken van de hoofdfilm.

Online aankopen
Première Night tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. 

Bezig met laden