Prosecco Night

EEN GEZELLIGE VOORPREMIÈRE MET PROSECCO EN HAPJES

Bij een Prosecco Night ontvang je voorafgaand aan de film een heerlijk glas prosecco of non-alcoholisch drankje met diverse hapjes waar je rustig van kunt genieten tijdens de aanvang. Aansluitend bekijk je de voorpremière van een nieuwe film. In de pauze ontvang je een tweede glas prosecco. Ook wordt er een non-alcoholische drankje geschonken.

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Prosecco Night tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Tickets bedragen € 15,- per stuk (inclusief twee glazen prosecco of non-alchololisch drankje en hapjes).
NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

De eerstvolgende Prosecco Night is woensdag 19 september met Doris. De aanvang is vanaf 19.30 uur, de film begint aansluitend om 20.00 uur.


Bezig met laden