Prosecco Night

EEN GEZELLIGE AVONDVOORSTELLING MET PROSECCO EN HAPJES

Bij een Prosecco Night ontvang je voorafgaand aan de film een heerlijk glas prosecco of non-alcoholisch drankje met diverse hapjes waar je rustig van kunt genieten tijdens de aanvang. Aansluitend bekijk je de voorpremière van een nieuwe film. In de pauze ontvang je een tweede glas prosecco. Ook wordt er een non-alcoholische drankje geschonken. Daarnaast bieden we tijdens de Prosecco Night een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets bedragen € 15,- per stuk (inclusief twee glazen prosecco of non-alcoholisch drankje en hapjes).
NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

De eerstvolgende Prosecco Night is vrijdag 10 mei met The Hustle. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de film begint aansluitend om 20.30 uur.

Dinerarrangement
Tijdens de Prosecco Night bieden wij ook een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Bij het diner en in de pauze ontvang je een glaasje prosecco of non-alcoholisch drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan om tussen 18.30 uur en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de Prosecco Night met The Hustle op vrijdag 10 mei en een pauzedrankje. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: Kleine hartige taart
• Hoofdgerecht: Kipsaté met pindasaus en gebakken uitjes of vegetarische burger (beide gerechten worden geserveerd met pommes duchesse en boontjes)
• Nagerecht: Koffie of thee speciaal met mini muffin, bolletje ijs, slagroom en likeur

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een driegangendiner met een drankje, een filmticket voor de Prosecco Night met The Hustle en een pauzedrankje).

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Prosecco Night tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Bezig met laden