Speciale Voorpremière Project Gio

SPECIALE VOORPREMIÈRE VAN PROJECT GIO MET LIVESTREAM VANAF RODE LOPER

Op vrijdag 29 november is de bioscoopfilm van Gio Latooy, Project Gio voor het eerst bij ons in de bioscoop te zien! Tijdens deze speciale voorpremière ontvang je bij binnenkomst een fris welkomstdrankje en hapjes. Vanaf 18:30 uur is er een live verbinding, zodat de landelijke première van Project Gio in Almere te volgen is. Via de livestream geniet je op groot scherm mee van de aankomst van de cast en interviews op de rode loper. De ultieme opwarmer voor de film!

Tickets bedragen € 11,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje met hapjes).

Programma
18.00 uur - aanvang
18:30 uur - start livestream
+/- 19:00 uur - start film

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Aangezien de streaming vanaf de rode loper live wordt vertoond kan de kwaliteit van het beeld en geluid afwijken van de hoofdfilm.

Online aankopen
Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Bezig met laden