Woodstock 50th Anniversary

DE MUZIEKDOCUMENTAIRE WOODSTOCK IS EENMALIG TERUG IN DE BIOSCOOP

Deze zomer is het precies 50 jaar geleden dat het legendararische muziekfestival Woodstock - de moeder aller festivals - plaatsvond op een boerenveld in de buurt van Bethel, New York. Tijdens een regenachtig weekend in augustus 1969 was het 'Three Days of Peace and Music' waarbij ruim 400.000 mensen onvergetelijke optredens beleefden van onder meer Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Joan Baez en Crosby, Stills & Nash. Regisseur Michael Wadleigh was erbij en maakte een ruim drie uur durende muziekdocumentaire die in 1970 in de bioscoop te zien was en uiteindelijk werd bekroond met een Oscar in de categorie 'Beste Documentaire'.

Om 50 jaar Woodstock te vieren brengt De Bios Drachten de gelijknamige muziekdocumentaire uit 1970 van Michael Wadleigh eenmalig terug in de bioscoop. Het betreft de 'Director's Cut' van de film met een speelduur van 3 uur en 44 minuten, inclusief pauze. De documentaire bevat unieke sfeerbeelden, interviews en natuurlijk veel muziek!

Tickets bedragen € 12,50 per stuk (inclusief een welkomstdrankje met hapjes).

De muziekdocumentaire Woodstock is zondag 18 augustus eenmalig te zien. De aanvang is vanaf 13.30 uur, de film begint aansluitend om 14.00 uur.

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Première Night tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Bezig met laden