Dinner and a Movie: Wokrestaurant Phoenix

Lekker uit eten en daarna na de film? Dat kan met ons Dinner and a Movie arrangement. Vanaf vandaag ook mogelijk bij Wokrestaurant Phoenix!

Bij Wokrestaurant Phoenix koop je tegen een gereduceerd tarief een filmticket bij je arrangement. Bij alle arrangementen zijn de drankjes (bier, wijn, frisdrank, koffie, thee, verse jus d'orange en muntthee) inbegrepen. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Bij Phoenix kies je een all-in arrangement met een duur van 1 ½ uur, 2 uur, 2 ½ uur of 3 uur. Het arrangement is mogelijk van dinsdag tot en met zondag.

Hoe werkt het?
Bij Phoenix ontvang je een Dinner and a Movie voucher die je bij ons aan de ticketkassa inlevert voor een geldig filmticket. De voucher besteed je op dezelfde dag als dat je dineert. Voor slechts € 4,50 koop je een Movie voucher. Het arrangement reserveer je bij zowel het restaurant als bij ons. Zonder reservering garanderen wij geen plaatsen in de zaal. Het arrangement is exclusief 3D-toeslag en is niet mogelijk in combinatie met andere (kortings)acties of speciale voorstellingen.

Bezig met laden