Bioscoopbonnen en business vouchers

Geef je medewerkers, klanten of relaties een filmbeleving cadeau met onze bioscoopbonnen of business vouchers. Iedereen kan zijn of haar eigen film bepalen; een unieke bioscoopervaring en een gezellig avondje uit!

Bioscoopbonnen
Het is mogelijk om bioscoopbonnen in een grote oplage te bestellen. Vanaf tien bioscoopbonnen bestel je dit via info@biosdrachten.nl. In de e-mail van de bestelling geef je aan;

• Naam van de organisatie en contactpersoon
• Het aantal bioscoopbonnen
• Welke variant, de Friese Bioscoopbon of de Nationale Bioscoopbon
• Het aantal bioscoopbonnen en de gewenste waarde
• De gewenste afhaaldatum
• Telefoonnummer van de contactpersoon

De bestelling wordt in behandeling genomen, nadat er een bevestigingsmail is verstuurd.

De Friese Bioscoopbon
De Friese Bioscoopbon is een uitgave van Stiching Cine Frisianum. De bon is verkrijgbaar en te besteden bij CineSneek, De Bios Drachten en De Bios Heerenveen. Verkrijgbaar in de waarden van € 5,00 en € 7,50. De Friese Bioscoopbon is inwisselbaar tegen filmtickets én consumpties.

De Nationale Bioscoopbon
Wij accepteren en verkopen de Nationale Bioscoopbon. De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ruim 150 bioscopen in Nederland. De pas is naar keuze op te waarderen van € 7,50 tot € 150,00. De pas is in één keer te besteden of in delen. De Nationale Bioscoopbon is alleen inwisselbaar tegen filmtickets.

Business vouchers
Naast de bioscoopbonnen is het mogelijk unieke business vouchers te bestellen. De vouchers worden voorzien met het bedrijfslogo, zodat de filmbeleving nog persoonlijker wordt. De waarde van de vouchers bepaal je zelf. Ook is het mogelijk om de waarde van de voucher uit te breiden met consumpties, zodat je medewerkers, klanten en relaties tijdens het filmbezoek heerlijk in de watten worden gelegd.

Daarnaast zijn onze bioscoopbonnen en business vouchers uitermate geschikt als extraatje in een kerstpakket of als eindejaarsgeschenk. Voor meer informatie neem je contact met ons op via info@biosdrachten.nl of bel met 0512 543 806. 

Bezig met laden