De Liefhebbers

Vanaf maandag 27  januari is de film De Liefhebbers bij De Bios Drachten te zien. Vanuit de visie van maatschappelijk verantwoord ondernemen nodigt De Bios Drachten mensen die in de zorg werkzaam zijn, mantelzorgers en zorgvrijwilligers uit om de film te bekijken. Speciaal voor hen is het mogelijk de film buiten openingstijden te bekijken. Door de openingstijden te verruimen hoopt de bioscoop iedereen die in de zorgsector werkzaam is de mogelijkheid te bieden de film te bekijken. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend opent De Bios Drachten op aanvraag 's ochtends haar deuren. In de eerste instantie is dit vanaf eind januari tot en met februari (met uitzondering van de voorjaarsvakantie). Aan deze speciale ochtendvertoningen is geen minimum aantal personen verbonden.

De Liefhebbers
In de bitterzoete mozaïekfilm De Liefhebbers volg je het gezin van architect Jan Liefhebbers (Jeroen Krabbé), die al ruim een jaar aan beginnende alzheimer lijdt en dat al die tijd ovor zijn vier volwassen kinderen heeft verzwegen. De onderlinge relaties komen op scherp te staan wanneer zijn kinderen zijn geheim ontdekken. Om nader tot elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen. De Liefhebbers is een prachtige acteursfilm waarin zware onderwerpen op een lichte manier aan bod komen. Met onder andere: Jeroen Krabbé, Hadewych Minis, Theo Maassen, Beppie Melissen, Sanne Samina Hanssen, Rebecca de Nooijer, Jelka van Houten, Guy Clemens, Linde van der Storm, Aiko Beemsterboer en Bas Keizer. Vanaf maandag 27 januari te zien. 

Klik hier voor meer filminformatie.

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden voor een ochtendvoorstelling kan uitsluitend via info@biosdrachten.nl en kan tot uiterlijk twee (werk)dagen van te voren worden doorgegeven. Om de aanmelding compleet te maken, stuur je de volgende informatie: de gewenste datum, het aantal personen, de naam en het telefoonnummer van het contactpersoon. De voorstelling staat ingepland, zodra de reserveringsbevestiging is verstuurd. Aanmelden voor een reguliere vertoning kan telefonisch via 0512 – 543 806 vanaf maandag 20 januari.

Tarieven en programma
Voor een ochtendvoorstelling geldt het tarief van € 7,00 per persoon, voor een reguliere voorstelling geldt de normale ticketprijs. Bij een groep van meer dan 40 personen is het ook mogelijk een besloten voorstelling af te spreken. Een ochtendvoorstelling is mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag (met uitzondering van de voorjaarsvakantie). 

De Liefhebbers wordt op de volgende momenten in het reguliere programma vertoond: 

Maandag 27 januari om 20.00 uur
Dinsdag 28 januari om 13.30 uur
Woensdag 5 februari om 20.00 uur
Donderdag 6 februari om 13.30 uur

Bezig met laden