Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Biosrestaurant Olivier

Een compleet avondje uit bij ons in de bioscoop

Helaas is hetmomenteel nog niet mogelijk om gebruik te maken van het Dineren in De Bios.

Combineer je filmbezoek met een diner in ons biosrestaurant Olivier. Hier geniet je voor een aantrekkelijke prijs van een smakelijk diner en bekijk je aansluitend een film naar keuze. Een compleet avondje uit!

Wanneer je een tafel reserveert in het biosrestaurant Olivier en aansluitend naar de film gaat, dan is de aanvangstijd van het diner afhankelijk van het aantal gangen dat je nuttigt. In geval van een tweegangendiner (hoofdgerecht met een nagerecht) hanteren wij een aanvangstijd van anderhalf uur voordat je voorstelling begint. Mocht je een driegangendiner nuttigen, dan is het advies twee uur van te voren aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om te genieten van je diner en mis je niets van de film. Dineren in ons biosrestaurant Olivier is de hele week mogelijk. 

Hoe werkt het?
Bij de ticketkassa koop je een Olivier ticket naar keuze (afhankelijk van het aantal gangen). Daarna word je naar je tafel gebracht. Wanneer er geen dinerticket aan de kassa wordt gekocht, worden de prijzen op de menukaart gehanteerd. Alle gerechten op de menukaart zijn los te bestellen.

Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben wij een select aantal kindergerechten. Dit zijn kleinere porties tegen een scherpe prijs. Deze gerechten zijn enkel los te bestellen in het biosrestaurant en zij niet te koop in combinatie met een filmticket. 

Klik op de onderstaande gangen om de menukaart te bekijken.
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Kindergerechten
Nagerechten

Tarieven dinerticket Olivier

Wanneer je een filmbezoek combineert met een diner, dan is het raadzaam een Olivier ticket aan de kassa te kopen. Je profiteert dan van een voordeeltarief. Wij hanteren de volgende prijzen:

Olivier € 23,50 per persoon
filmticket + hoofdgerecht

Olivier tweegangendiner € 26,00 per persoon
filmticket + hoofdgerecht + nagerecht

Olivier driegangendiner € 28,50 per persoon
filmticket + voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht

Let op
Voor het hoofdgerecht Spareribs XL geldt een toeslag van € 2,00. Voor de andere gerechten wordt er geen toeslag gerekend in combinatie met je Olivier ticket. 

Voorwaarden
• De genoemde prijzen zijn exclusief 3D-toeslag en exclusief dranken.
• De kindergerechten zijn enkel voor kinderen tot en met 12 jaar te bestellen.
• Wanneer er geen dinerticket (Olivier, Olivier tweegangen of Olivier driegangen) wordt gekocht, gelden de prijzen op de menukaart.
• Een diner in Olivier combineer je met een reguliere filmvertoning. Niet in combinatie met speciale voorstellingen en andere (kortings)acties.
• Reserveren is gewenst. Bij voorkeur reserveer je een diner uiterlijk een dag van te voren. Reserveringen kunnen enkel telefonisch worden doorgegeven via 0512 543 806.
• Zonder een reservering kunnen wij niet garanderen dat er voldoende plaats is in ons restaurant. 
• Ben je later aanwezig dan de aangegeven tijd, dan kan De Bios Drachten niet aansprakelijk worden gesteld wanneer je te laat bent voor de voorstelling.