Zaalhuur

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je presentatie, congres of seminar? Of wil je een intieme filmavond of -middag organiseren voor je personeel, klanten of partners? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze bioscoopzalen lenen zich uitstekend voor de zakelijke markt en voor het organiseren van besloten filmvoorstellingen. Voor deze gelegenheden is het mogelijk een bioscoopzaal te huren exclusief voor jou en je gasten. Het bezoek stemmen we af op ieders specifieke wensen. Ook denken we graag mee bij de organisatie en invulling van deze speciale vertoningen.

Daarnaast beschikken wij over een professionele keuken. Het filmbezoek kan daarom eenvoudig worden gecombineerd met een lunch, borrel of een compleet driegangendiner bij ons in de bioscoop. Ook zijn er diverse arrangementen mogelijk, zoals: een high tea, high wine of high beer.

Wij beschikken over zeven bioscoopzalen. Onze zalen zijn uitgerust met comfortabele stoelen en optimaal beeld en geluid. De zaalgrootte varieert van 68 stoelen tot 168 stoelen, met in totaal ruim 800 zitplaatsen. Daarmee zijn wij uitgegroeid tot de grootste bioscoop van Friesland.

Wil je meer weten over het huren van een bioscoopzaal of het organiseren van een besloten voorstelling? Neem dan contact met ons op via 0512 543 806 of via info@biosdrachten.nl