Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Ticketprijzen

De onderstaande bedragen zijn exclusief eventuele toeslagen. In geval van een 3D-film wordt er € 2,00 toeslag per ticket (additioneel) in rekening gebracht. Bij films langer dan 180 minuten (exclusief pauze en voorprogramma) wordt er € 1,50 toeslag per ticket (additioneel) in rekening gebracht. Bij online ticketverkoop wordt er € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht per transactie (niet per ticket). Voor het reserveren van tickets worden geen extra kosten gerekend. 

Ochtend  € 9,50
Middag  € 9,50
Avond (vanaf 18.00 uur) € 11,00
High Ranja € 12,50
High Soda € 13,50
Kids Diner  € 14,75
Kinderfeestjes kidsbox (middag)  € 11,50
Kinderfeestjes kidsbox (avond)  € 13,00
Olivier  € 23,50
Olivier tweegangen  € 26,00
Olivier driegangen  € 28,50

 

Ticketprijzen specials  
Andre Rieu € 18,50
Ballet & Opera € 22,50
Bier, Burgers & Blockbuster € 16,00
Bios Plus € 9,00
Concert € 16,00
Girls Night € 12,50
High Beer & Movie € 20,50
High Tea & Movie € 18,50
High Wine & Movie € 16,00
Horror Night € 16,00
Kids Party  € 9,50
Kleuterbios € 9,50
Ladies Night € 14,50
Première Night € 16,00
Prosecco Night € 16,00
Wijnproeverij € 20,50


Voordeelpas
Wij beschikken over een eigen voordeelpas. Deze is bij de ticketkassa te koop voor slechts € 12,50. De voordeelpas geeft 12 keer korting op je filmticket én je ontvangt één keer een vrijkaart! Met de voordeelpas betaal je € 7,00 per ticket in plaats van € 9,50 (middagtarief) of € 11,00 (avondtarief).  De vrijkaart ontvang je bij aanschaf van je voordeelpas en mag meteen worden ingeleverd. Mocht je de vrijkaart liever voor een ander moment bewaren, dan kan dat ook. Na het moment van afstempelen is de vrijkaart een jaar geldig. Voor deze vrijkaart gelden dezelfde restricties als bij de voordeelpas. Je voordeel op basis van 13 filmtickets varieert van € 26,50 tot € 39,50. Je uiteindelijke voordeel hangt af van of je 's middags of 's avonds naar de film gaat. Voor 3D-films geldt een toeslag van € 2,00 per ticket. De voordeelpas is niet persoonsgebonden. Er mogen meerdere tegoeden in één keer worden afgeschreven. Wanneer de pas (bijna) leeg is, laad je de kaart voor slechts € 10,00 weer op. Eventuele bezoeken die er op dat moment nog op staan, blijven op je pas staan tijdens het opboeken. Bij vervanging van de pas wordt er € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht. Prijswijzigingen voorbehouden. De voordeelpas dient fysiek getoond te worden bij het scannen. Bij aankoop van de voordeelpas ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. 

Voorwaarden voordeelpas
• Vanwege dit gereduceerde tarief zijn andere (kortings)acties bij de voordeelpas niet van toepassing.
• De voordeelpas niet geldig bij speciale voorstellingen.
• Niet te gebruiken in de kerstvakantie.
• De voordeelpas is niet inwisselbaar tegen contanten.

De Friese Bioscoopbon
De Friese Bioscoopbon is een uitgave van Stichting Cine Frisianum. De bon is te besteden bij CineSneek, De Bios Drachten en De Bios Heerenveen. Verkrijgbaar in de waarden van € 5,00 en € 7,50. De Friese Bioscoopbon is inwisselbaar tegen filmtickets én consumpties.

De Biosbon
Wij verkopen een eigen bioscoopbon. De Biosbon is enkel bij ons in de bioscoop in te leveren. Verkrijgbaar in de waarden van € 5,00, € 7,50 en € 10,00. De Biosbon is alleen inwisselbaar tegen filmtickets. 

De Nationale Bioscoopbon
Wij accepteren en verkopen de Nationale Bioscoopbon. De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ruim 150 bioscopen in Nederland. De pas is naar keuze op te waarderen van € 7,50 tot € 150,00. De pas is in één keer te besteden of in delen. De Nationale Bioscooopbon is alleen inwisselbaar tegen filmtickets.

Junior Heroes en Feanatics
Leden van de Junior Heroes en Feanatics ontvangen op vertoon van hun clubkaart korting op een filmticket naar keuze. Als lid van de Kidsclub van sc Heerenveen betaal je slechts € 7,00 voor een regulier filmticket. Voor 3D-films geldt een toeslag van € 2,00 per ticket. Daarnaast haal je op vertoon van je Junior Heroes en Feanactics filmticket een buffetcombi voor € 3,75 bestaande uit: een kleine beker frisdrank met een kleine popcorn (andere buffetartikelen zijn uitgesloten). De korting geldt niet tijdens de kerstvakantie en is niet mogelijk bij speciale voorstellingen. Vanwege dit gereduceerde tarief zijn andere acties en kortingen op dit bedrag niet van toepassing. De korting is persoonsgebonden.

Voordeel met je biebpas
Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je € 1,00 korting op je filmticket én krijg je korting op verschillende buffetartikelen. Op vertoon van je bieb-filmticket betaal je € 1,00 voor een kopje koffie of thee óf haal je een buffetcombi voor € 3,75 bestaande uit: een kleine beker frisdrank met een kleine popcorn (andere buffetartikelen zijn uitgesloten). De korting geldt niet tijdens de kerstvakantie en is niet mogelijk bij speciale voorstellingen. Vanwege dit gereduceerde tarief zijn andere acties en kortingen op dit bedrag niet van toepassing. De korting is persoonsgebonden en is niet achteraf te verrekenen.
*Deze aanbieding loopt tot en met 31 augustus 2021.