Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Bios Plus

In alle rust genieten van het nieuwste filmaanbod met in de pauze een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers

De Bios Plus is een voorstelling speciaal voor senioren. En is de ideale gelegenheid om op een rustig moment te genieten van ons filmaanbod. Eens in de twee à drie weken wordt er op donderdagmiddag een film uit ons recente programma geselecteerd voor een speciale seniorenvoorstelling. Bios Plus bezoekers ontvangen in de pauze een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Tegen inlevering van het filmticket kan er voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee worden gehaald.

Tickets bedragen € 9,00 per stuk (inclusief kopje koffie of thee met iets lekkers).

De eerstvolgende Bios Plus is donderdag 24 juni met Blackbird. De aanvang is vanaf 13.15 uur, de voorstelling begint aansluitend om 13.30 uur.

Lunch
Voorafgaand aan de Bios Plus voorstelling bieden wij ook een luncharrangement aan. Voor slechts € 5,00 per per persoon ontvang je: een glas jus d'oranje, een broodje en een kopje soep. Wanneer je gebruik maakt van de lunch raden wij je aan een uur voordat de voorstelling begint aanwezig te zijn dus om 12.30 uur. Dan heb je voldoende tijd om rustig hiervan te genieten. Reserveringen voor de lunch dien je telefonisch te worden doorgegeven via 0512 543 806.

Let op
Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. 

Online aankopen
Tickets worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. 


Blackbird trailer  

do 24 jun 13:30