Kinderfeestjes

DE LEUKSTE MANIER OM JE VERJAARDAG TE VIEREN

Een kinderfeestje in een gezellig samenzijn met vriendjes en vriendinnetjes bij ons in de bioscoop. Feestjes zijn mogelijk vanaf zes kinderen met één begeleidende volwassene en is voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderfeestjes kunnen enkel telefonisch worden gereserveerd via 0512 543 806.

Kinderfeestje
Bij een kinderfeestje ontvang je in de pauze een kidsbox gevuld met: een zakje snoep, een zakje popcorn of Doritos Bits en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, slushy of een zakje Capri-Sun). Tickets voor een kinderfeestje zijn te koop voor € 10,00 per kind (dit is inclusief een filmticket, maar exclusief een eventuele 3D-toeslag). De jarige ontvangt een kleine verrassing.

High Ranja
Bij een High Ranja geniet je van onbeperkt ranja en een etagère gevuld met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. De hapjes en onbeperkte ranja worden voorafgaand aan de film aangeboden en kunnen vanaf 45 minuten voordat de vertoning begint worden genuttigd. Tickets voor de High Ranja zijn te koop voor € 11,50 per kind (dit is inclusief een filmticket, maar exclusief een eventuele 3D-toeslag). Een High Ranja is alleen 's middags mogelijk en dient drie dagen van tevoren gereserveerd te worden. De jarige ontvangt een kleine verrassing.

Het is mogelijk om van de High Ranja een High Soda te maken. Voor € 1,00 extra kun je in plaats van ranja kiezen uit frisdrank (met de keuze uit: cola, cola light, fanta of sprite). Voor een regulier ticket komt dit neer op € 12,50 per kind.

Voorwaarden
• Bij minimaal zes betalende personen ontvang je één vrijkaart voor de begeleidende volwassene.
• Niet mogelijk tijdens schoolvakanties met uitzondering van de zomervakantie.
• Niet in combinatie met andere acties en kortingen.

Bezig met laden