Kinderfeestjes

DE LEUKSTE MANIER OM JE VERJAARDAG TE VIEREN

Een kinderfeestje in een gezellig samenzijn met vriendjes en vriendinnetjes bij ons in de bioscoop. Feestjes zijn mogelijk vanaf zes kinderen met één begeleidende volwassene en is voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderfeestjes kunnen enkel telefonisch worden gereserveerd via 0512 543 806.

Kinderfeestje Kidsbox
Bij een kinderfeestje ontvang je in de pauze een kidsbox gevuld met: een zakje snoep, een zakje popcorn of chips en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, limonade of een zakje Capri-Sun). Tickets voor een kinderfeestje zijn 's middags te koop voor € 10,50 per kind (dit is inclusief een filmticket). 's Avonds bedragen tickets voor een kinderfeestje € 11,50 per kind. Ook ontvangt de jarige een kleine verrassing. 

High Ranja
Bij een High Ranja geniet je van onbeperkt ranja en een etagère gevuld met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. De hapjes en onbeperkte ranja worden voorafgaand aan de film aangeboden en kunnen vanaf 45 minuten voordat de vertoning begint worden genuttigd. Tickets voor de High Ranja zijn te koop voor € 12,00 per kind (dit is inclusief een filmticket). Een High Ranja is alleen 's middags mogelijk en dient drie dagen van tevoren gereserveerd te worden. De jarige ontvangt een kleine verrassing.

Het is mogelijk om van de High Ranja een High Soda te maken. Voor € 1,00 extra kun je in plaats van ranja kiezen uit frisdrank (met de keuze uit:  Coca Cola, Coca Cola light, Fanta of Sprite). Voor een regulier ticket komt dit neer op € 13,00 per kind.

Kids Diner
Bij een Kids Diner ontvang je voorafgaand aan de film een zakje snoep en in de pauze een kidsbox gevuld met een zakje popcorn of chips en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, limonade of een zakje Capri-Sun). Na afloop van de film gaan jij en je vriendjes en vriendinnetjes bij ons patat eten. Je ontvangt: een portie patat, een snack (keuze uit: kipnuggets, frikandel, kroket of kaassoufflé) en een glaasje frisdrank of limonade. Tickets voor het Kids Diner zijn te koop voor € 14,25 per kind (dit is inclusief een filmticket). Wil je vader, moeder of begeleider mee-eten? Dat kan! Voor slechts € 5,00 per persoon mogen zij aanschuiven. 

Voorwaarden
• Bij minimaal zes betalende personen ontvang je één vrijkaart (exclusief 3D-toeslag) voor de begeleidende volwassene. 
• Niet mogelijk tijdens schoolvakanties met uitzondering van de zomervakantie.
• Niet in combinatie met andere acties en kortingen.
• De genoemde prijzen zijn exclusief 3D-toeslag. Voor 3D-films geldt een toeslag van € 2,00 per ticket.
• High Ranja en het Kids Diner kun je tot uiterlijk 3 dagen van te voren reserveren.

Bezig met laden