Bios kinderfeestje

De leukste manier om je verjaardag te vieren

Het Bios kinderfeestje is een gezellig samenzijn met vriendjes en vriendinnetjes bij ons in de bioscoop. Bij binnenkomst is er een tafel speciaal voor jullie feestelijk aangekleed. Feestjes zijn mogelijk vanaf zes kinderen met één begeleidende volwassene en is uitsluitend bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderfeestjes kunnen enkel telefonisch worden gereserveerd via 0512 543 806.

Kinderfeestje Kidsbox
Bij binnenkomst ontvang je het zakje snoep en kan de jarige cadeautjes uitpakken aan de tafel. In de pauze ontvang je een kidsbox gevuld met: een zakje popcorn of Bits chips en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, limonade of een zakje Capri-Sun). Tickets voor een kinderfeestje zijn 's middags te koop voor € 11,50 per kind. 's Avonds bedragen tickets voor een kinderfeestje € 13,00 per kind. Ook ontvangt de jarige een kleine verrassing. 

High Ranja
Bij een High Ranja geniet je van onbeperkt limonade en een etagère gevuld met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. De hapjes en onbeperkte limonade worden voorafgaand aan de film aangeboden en kunnen drie kwartier voordat de voorstelling begint worden genuttigd. Tickets voor de High Ranja zijn te koop voor € 12,50 per kind. Een High Ranja is alleen 's middags mogelijk en dient drie dagen van tevoren gereserveerd te worden. De jarige ontvangt een kleine verrassing.

Het is mogelijk om van de High Ranja een High Soda te maken. Voor € 1,00 extra kun je in plaats van ranja kiezen uit frisdrank (met de keuze uit: Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta of Sprite). Voor een regulier ticket komt dit neer op € 13,50 per kind.

Kids Diner

Bij een Kids Diner ontvang je voorafgaand aan de film een zakje snoep en in de pauze een kidsbox gevuld met een zakje popcorn of Bits chips en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, limonade of een zakje Capri-Sun). Na afloop van de film gaan jij en je vriendjes en vriendinnetjes bij ons patat eten. Je ontvangt: een portie patat, een snack (keuze uit: kipnuggets, frikandel, kroket of kaassoufflé) en een glaasje frisdrank of limonade. Tickets voor het Kids Diner zijn te koop voor € 14,75 per kind. Wil je vader, moeder of begeleider mee-eten? Dat kan! Voor slechts € 5,00 per persoon mogen zij aanschuiven. 

Voorwaarden
• De genoemde bedragen zijn inclusief het filmticket, exclusief eventuele toeslagen. Voor 3D-films geldt een toeslag van € 2,00 per ticket.
• Bij minimaal zes betalende personen ontvang je één vrijkaart (exclusief 3D-toeslag) voor de begeleidende volwassene. 
• Niet mogelijk tijdens schoolvakanties met uitzondering van de zomervakantie.
• Niet in combinatie met andere acties en kortingen.
• High Ranja en het Kids Diner kun je tot uiterlijk drie dagen van te voren reserveren.

Let op
De speelweek loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke maandag, na 17.00 uur, wordt het filmprogramma van de nieuwe speelweek bekend gemaakt. Vanaf dat moment is het ook mogelijk kinderfeestjes te reserveren. Zonder filmprogramma is het niet mogelijk kinderfeestjes te reserveren.