Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Ballet & opera

Geniet live mee met de mooiste opera- en balletvoorstellingen

Bekijk de prachtige operavoorstellingen en mooiste balletuitvoeringen van The Royal Opera House, live vanuit Covent Garden in Londen, bij ons op het grote bioscoopscherm. Geniet van de geliefde opera- en balletklassiekers, diverse wereldberoemde performers, maar ook van diverse nieuwe producties. Laat je verrassen door kwalitatief hoogwaardige opnames en proef de sfeer van The Royal Opera House. Bij binnenkomst ontvang je een kopje koffie of thee met iets lekkers. In de pauze ontvang je een drankje naar keuze met hapjes.

Tickets bedragen € 21,50 per stuk (inclusief een welkomstdrankje met iets lekkers en pauzedrankje met hapjes).

Het nieuwe programma Ballet & Opera is op dit moment nog niet bekend.

Let op
De activiteiten beginnen een half uur voordat de voorstelling begint. De voorstelling begint op het tijdstip dat op het ticket vermeld staat. Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. 

Online aankopen
Tickets worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.