Bioscoopbonnen

Het leukste cadeau in het donker

Geef je medewerkers, klanten of relaties een filmbeleving cadeau met onze bioscoopbonnen of business vouchers. Iedereen kan zijn of haar eigen film bepalen; een unieke bioscoopervaring en een gezellig avondje uit!

Bioscoopbonnen
Het is mogelijk om bioscoopbonnen in een grote oplage te bestellen. Vanaf tien bioscoopbonnen bestel je dit via info@biosdrachten.nl. In de e-mail van de bestelling geef je aan;

• Naam van de organisatie en het contactpersoon
• Het benodigde aantal bioscoopbonnen
• Welke variant, de Biosbon of de Nationale Bioscoopbon
• De gewenste waarde
• De gewenste afhaaldatum
• Een telefoonnummer van het opgegeven contactpersoon

Het is ook mogelijk om de bonnen tegen een kleine meerprijs leuk te verpakken. Informeer naar de mogelijkheden.

Er wordt een bevestigingsmail verstuurd zodra de bestelling in behandeling wordt genomen. 

De Biosbon
Wij verkopen eigen bioscoopbonnen. De Biosbon is enkel aan de ticketkassa verkrijgbaar en is alleen bij De Bios Drachten in te leveren. Verkrijgbaar in de waarden: € 5,00, € 7,50 en € 10,00. De bon is alleen inwisselbaar tegen filmtickets.  

De Nationale Bioscoopbon

Wij accepteren en verkopen de Nationale Bioscoopbon. De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ruim 150 bioscopen in Nederland. De pas is naar keuze op te waarderen van € 5,00 tot € 150,00. De pas is in één keer te besteden of in delen. De Nationale Bioscoopbon is alleen inwisselbaar tegen filmtickets.

Business vouchers
Naast de bioscoopbonnen is het mogelijk unieke business vouchers te bestellen met een persoonlijke opdruk (bijvoorbeeld met het bedrijfslogo). De waarde van de vouchers bepaal je zelf. Daarnaast is de filmvoucher uit te breiden met een consumptie of een diner bij ons in het biosrestaurant Olivier. Je medewerkers, klanten en relaties worden tijdens hun bezoek heerlijk in de watten gelegd.

Daarnaast zijn onze bioscoopbonnen en business vouchers uitermate geschikt als extraatje in een kerstpakket, als eindejaarsgeschenk of als onderdeel in een loyaliteitsprogramma. Voor meer informatie neem je contact met ons op via info@biosdrachten.nl of bel met 0512 543 806.